Veel begrafenisondernemers doen geheimzinnig over de kosten van een uitvaart. Wij niet. Indien gewenst maken wij vooraf een kostenoverzicht op. Zo besparen we u een extra onaangename verrassing in deze moeilijke dagen.

In de media verschijnen regelmatig cijfers over de astronomische kosten van een uitvaart. Uitvaartverzekeraars doen er alles aan om u het idee te geven dat deze kosten de komende jaren alleen maar zullen stijgen.

Eerlijkheid en transparantie

Rouwcentrum Vandekerckhove werkt met eerlijke en transparante kosten die veel lager liggen dan de vermelde cijfers. Het is niet de prijs van de uitvaart die bepaalt of het afscheid een mooie herinnering wordt.

Kostenoverzicht

De uiteindelijke prijs van een uitvaart hangt af van de talrijke keuzes die u maakt. Wij zijn altijd bereid – en stellen het zelfs voor – om vooraleer u beslissingen neemt een helder kostenoverzicht op te stellen en over te maken.

Welke budgettaire keuzes u ook maakt voor de uitvaart, u mag altijd rekenen op onze volledige toewijding en bijhorend professionalisme.

Waar verzorgt Rouwcentrum Vandekerckhove uitvaarten?

Naast de gemeente Oosterzele, waar ons funerarium gelegen, zijn wij ook steeds permanent bereikbaar voor de omliggende gemeenten Scheldewindeke, Landskouter, Moortsele, Balegem, Gijzenzele en ook in Bavegem.

Meer info...