Rouwcentrum Vandekerckhove is na dertig jaar nog steeds een familieonderneming waarin drie generaties samenwerken. De wortels van deze begrafenisondernemer zitten diep genesteld in Oosterzele. Wij geven nabestaanden de kans om afscheid te nemen in het eigen dorp van de overledene.

Rouwcentrum Vandekerckhove maakt als lokale begrafenisondernemer in de eerste plaats tijd voor de nabestaanden. Wij handelen niet alles op een drafje af, maar hebben oor naar uw verhaal en delen in uw emoties. Lees hier hoe wij samen met de nabestaanden de organisatie van de uitvaart aanpakken.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Alles – ook het begroeten in ons funerarium – gebeurt in het eigen dorp Oosterzele.

Het team van Rouwcentrum Vandekerckhove

Opgestart in 1986

Kleinzoon David Janssens werkt al elf jaar mee in het rouwcentrum. Hij wordt opgeleid door grootmoeder Francine Van Delsen, die in 1986 samen met Georges Vandekerckhove de begrafenisonderneming oprichtte.

Als geboren en getogen inwoner van Oosterzele was Georges een gekend figuur in het dorp. Na zijn overlijden in 1999 zette zijn echtgenote Francine het levenswerk van Georges verder.

Verhuis naar de Reigerstraat

In 2010 nam dochter Katleen Vandekerckhove met echtgenoot Dirk Janssens de familieonderneming over. In datzelfde jaar verhuisde het rouwcentrum naar de huidige locatie in de Reigerstraat. Francine blijft tot op de dag vandaag actief in de onderneming en is voor vele inwoners van Oosterzele nog steeds het gezicht van het rouwcentrum.

De toekomst?

Met kleinzoon David Janssens die zich steeds verder inwerkt, is de toekomst van Rouwcentrum Vandekerckhove verzekerd. De inwoners van Oosterzele mogen gerust zijn: afscheid nemen van hun geliefden, zullen ze in het eigen dorp kunnen blijven doen. Francine, Katleen en David werken over de drie generaties heen uitstekend samen om nabestaanden een passend afscheid te bieden.

Waar verzorgt Rouwcentrum Vandekerckhove uitvaarten?

Naast de gemeente Oosterzele, waar ons funerarium gelegen, zijn wij ook steeds permanent bereikbaar voor de omliggende gemeenten Scheldewindeke, Landskouter, Moortsele, Balegem, Gijzenzele en ook in Bavegem.

Meer info...